Żywe kwiaty zawsze upiększają przestrzeń, a osoby nimi obdarowywane od razu zyskują dobry humor na resztę dnia. Nie bez powodu kojarzą się z latem, beztroską, ciepłymi leniwymi dniami i towarzyszącą nam wtedy radością. Dlaczego więc nie wywołać tych samych emocji poprzez pięknie podane posiłki? Wiele restauracji serwuje swoje dania w towarzystwie kwiatów. Dobrym pomysłem będzie przeniesienie tego rodzaju dekoracji do własnej kuchni.
-
Kwiaty
Sposób dostawy
-
Prezenty
Produkty indywidualneSposób dostawyDla kogo?Zestawy dietetyczne
- Doniczkowe
- Mikołajki
-
Okazje
Inne okazjeNa konkretną godzinę
- Życzenia
-
Boże Narodzenie
-
Kreator produktów
- Zagranica
-
Dla firm
- Kontakt
- Śledzenie przesyłki
- Zaloguj się / Załóż konto
- (22) 828 95 95
-
Kwiaty
Sposób dostawy
-
Prezenty
Produkty indywidualneSposób dostawyDla kogo?Zestawy dietetyczne
- Doniczkowe
-
Mikołajki
-
Okazje
Inne okazjeNa konkretną godzinę
- Życzenia
-
Boże Narodzenie
-
Kreator produktów
-
Zagranica
-
Dla firm
- Kontakt
- Śledzenie przesyłki
- Zaloguj się / Załóż konto
- (22) 828 95 95
- Strona główna »
- Blog »
- kwiaty w kuchni
kwiaty w kuchni
-
Kwiatowa dekoracja jedzenia
Wpis opublikowany w Kwiatowe ciekawostki i otagowany kwiaty do jedzenia, jedzenie kwiatów, kwiaty jadalne, kwiaty do deseru, kwiaty na talerzu, kwiaty w kuchni 6 Luty 2017.
-
Stokrotka na talerzach
Spotykana najczęściej na łąkach, dziko rosnących polanach i trawnikach stokrotka traktowana jest jako roślina ozdobna. Mało kto jednak zdaje sobie sprawę z jej innych, bogatych właściwości. Okazuje się, że od lat cieszy się ona niezwykłą popularnością w kuchni. Czy każda część stokrotki jest zatem jadalna?
Wpis opublikowany w Kuchnia kwiatowa i otagowany właściwości stokrotki, syrop ze stokrotki, jadalna stokrotka, stokrotka, jadalne kwiaty, kwiaty w kuchni 13 Czerwiec 2016.
-
Nasturcja - piękna i... smaczna!
Nasturcja to jedna z najpiękniejszych roślin ogrodowych. Znana jest przede wszystkim jako roślina ozdobna, ale jest także wykorzystywana w kuchni i medycynie. Jej kwiaty są pachnące, zwykle w kolorze żółtym, pomarańczowym lub czerwonym. Jest to roślina, która nie tylko pięknie wygląda, ale także może być składnikiem potraw, gdyż jej kwiaty, liście, owoce są częściami jadalnymi.
Wpis opublikowany w Kuchnia kwiatowa i otagowany kwiatowa kuchnia, jadalne kwiaty, kwiaty w kuchni 18 Październik 2013.
3 produkt(ów)