Spotykana najczęściej na łąkach, dziko rosnących polanach i trawnikach stokrotka traktowana jest jako roślina ozdobna. Mało kto jednak zdaje sobie sprawę z jej innych, bogatych właściwości. Okazuje się, że od lat cieszy się ona niezwykłą popularnością w kuchni. Czy każda część stokrotki jest zatem jadalna?
-
Kwiaty
Sposób dostawy
-
Prezenty
Produkty indywidualneSposób dostawyDla kogo?Zestawy dietetyczne
- Doniczkowe
- Mikołajki
-
Okazje
Inne okazjeNa konkretną godzinę
- Życzenia
-
Boże Narodzenie
-
Kreator produktów
- Zagranica
-
Dla firm
- Kontakt
- Śledzenie przesyłki
- Zaloguj się / Załóż konto
- (22) 828 95 95
-
Kwiaty
Sposób dostawy
-
Prezenty
Produkty indywidualneSposób dostawyDla kogo?Zestawy dietetyczne
- Doniczkowe
-
Mikołajki
-
Okazje
Inne okazjeNa konkretną godzinę
- Życzenia
-
Boże Narodzenie
-
Kreator produktów
-
Zagranica
-
Dla firm
- Kontakt
- Śledzenie przesyłki
- Zaloguj się / Załóż konto
- (22) 828 95 95
- Strona główna »
- Blog »
- właściwości stokrotki
właściwości stokrotki
-
Stokrotka na talerzach
Wpis opublikowany w Kuchnia kwiatowa i otagowany właściwości stokrotki, syrop ze stokrotki, jadalna stokrotka, stokrotka, jadalne kwiaty, kwiaty w kuchni 13 Czerwiec 2016.
1 produkt(ów)